Urology Center of The Rockies

Curbside appeal / Renovation

This medical center had an overgrown, outdated landscape as the first thing you saw when arriving at their facility. They had just updated the parking lot and were looking to make things a bit more inviting and relaxing for their patients.

We started by removing all the old overgrown plant material from the entryway and the small courtyard in front of the main doors.  There are some great trees in the courtyard area but they were in desperate need of trimming.  We then added weed cloth, plants, drip system and a nice little pathway through the newly landscaped courtyard. Not only did this soften the previously harsh overgrown and unkept landscape, it gave the patients somewhere other than the waiting room to sit or enjoy. The courtyard area was also visible from the windows in the waiting room.

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google Plus